Wie zijn wij?

Bouwbedrijf Ted Groot BV is een middelgrote, veelzijdige bouwer gevestigd in Heerhugowaard.

Wij zijn actief als hoofdaannemer in nieuwbouw- , verbouw- , renovatie- en onderhoudswerken van bedrijfsgebouwen, fabrieken, kantoren en scholen. We bouwen en verbouwen woningen en doen aan kleinschalige project ontwikkeling. Wij bouwen met zorg voor elk detail.

Bouwbedrijf Ted Groot BV koppelt snelheid aan kwaliteit.
Dit is mogelijk als het gehele traject van voorbereiding tot oplevering zorgvuldig gepland en bewandeld wordt. Daarin passen veelvuldig en tijdige contacten met alle betrokkenen. Zo krijg je resultaten waar een ieder met plezier op terug kijkt.

Bouwbedrijf Ted Groot BV is tevens aangesloten bij Bouwend Nederland en BouwGarant.

Een van onze specialiteiten is het realiseren van dakopbouwen. Ted Groot dakopbouwen realiseert al vele jaren succesvol en tot volle tevredenheid van onze klanten een diversiteit aan dakopbouwen in heel Noord Holland.

Kwaliteit en ervaring is belangrijk en wordt ook als zodanig ervaren. Door ons, maar ook door onze klanten. Mede hierom en onze track-record worden wij als de dakopbouw specialist van Nederland genoemd en krijgen wij aanvragen vanuit heel het land.

Onze dakopbouw specialisatie krijgt bij ons de aandacht. Er is veel vraag naar informatie over dakopbouwen en de mogelijkheden. Dit is de reden dat wij een aparte dakopbouw website in het leven hebben geroepen. Middels deze dakopbouwen website hopen wij u meer informatie te verschaffen.

Wij zien u graag terug als relatie van Ted Groot dakopbouwen.


Ted Groot dakopbouwen


Kwaliteit voorop

Dakopbouw folder ontvangen

Wij sturen de complete dakopbouw folder graag naar u toe. U kunt hieronder uw gegevens achterlaten en wij sturen u direct de folder vrijblijvend toe naar uw emailadres.
Uiteraard zijn uw gegevens in vertrouwde handen bij ons.

Of download de folder los (pdf 3mb).

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wij verzoeken u vriendelijk het onderstaande formulier in te vullen.
Er wordt spoedig contact met u opgenomen. Hartelijk dank voor uw aanvraag.