Hoe gaat het proces

Door de jarenlange ervaring met diverse soorten dakopbouwen kennen wij de risico’s. Wij combineren vakmanschap en ervaring zodoende de dakopbouw zonder problemen voor u te plaatsen.

Zo kennen wij de valkuilen van het juist plaatsen van uw dakopbouw. Dit bespaart u (en ons) uiteindelijk veel tijd en overlast zoals dat met (hemel)water het geval kan zijn. Onze ervaring is in ons gezamenlijk voordeel.

Het gehele traject van voorbereiding tot oplevering wordt door ons zorgvuldig bewandeld en gepland. Daarin passen veelvuldig en tijdige contacten met alle betrokkenen. Zo krijgt u
resultaten waar een ieder met plezier op terug kijkt.

Het gehele dakopbouw traject is in 7 stappen samen te vatten;

 stap 1
U krijgt na uitvoerig overleg van ons een passende offerte voor het realiseren van uw dakopbouw. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de dakopbouw casco te laten opleveren.
 stap 2
Na ondertekening van de offerte wordt de vergunning aangevraagd en het gehele proces door de uitvoerder gepland en voorbereid. Uiteraard in overleg met u.
 stap 3
Alle delen van uw dakopbouw worden bij ons in de werkplaats vooraf gefabriceerd (prefab). Dit doen wij om alles in een kort tijdsbestek bij u te plaatsen en uw dak niet onnodig is blootgesteld aan het onstuimige Nederlandse weer.
 stap 4
Op de dag van plaatsing van uw dakopbouw staan wij vroeg bij u op de stoep om de voorbereidingen te treffen.  Zo wordt uw dak schoon gemaakt en bijvoorbeeld grind van het dak afgehaald dat daags ervoor in zakken is gedaan. Ook wordt het trapgat gezaagd.
 stap 5
De geprefabriceerde delen arriveren op locatie vergezeld van een grote hijskraan die de delen op uw dak zullen hijsen.
 stap 6
De dakopbouw wordt geplaatst, de trap erin gezet en de dakdekker zorgt ervoor dat het dak waterdicht wordt gemaakt. Aan het einde van de dag is uw dakopbouw wind- en waterdicht. 
 stap 7
Na een dag zal uw dakopbouw wind- en waterdicht zijn. De afbouw van uw dakopbouw kan beginnen. 

 
 

Kwaliteit voorop

Dakopbouw folder ontvangen

Wij sturen de complete dakopbouw folder graag naar u toe. U kunt hieronder uw gegevens achterlaten en wij sturen u direct de folder vrijblijvend toe naar uw emailadres.
Uiteraard zijn uw gegevens in vertrouwde handen bij ons.

Of download de folder los (pdf 3mb).

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wij verzoeken u vriendelijk het onderstaande formulier in te vullen.
Er wordt spoedig contact met u opgenomen. Hartelijk dank voor uw aanvraag.